woensdag 12 juni 2013

Happy thoughts


Nog steeds een bed in de kamer, een tafel naast me met alles wat ik nodig zou kunnen hebben op een dag. Zo lig ik al sinds 31 september, en zo zal ik ook nog lang liggen. Heen en terug naar het ziekenhuis, afspraak en onderzoeken. Iedereen die wat anders zegt. Niet wetende wat er nu precies aan de hand is, en tot nu toe niks helpt. In september heb ik nog een laatste test om te kijken of een operatie zou werken. Als dat helpt ben ik met een beetje geluk op oud en nieuw beter. Daar kun je gek van worden. Je mist alle leuke dingen. 16 jaar, en heel de dag in bed met lichaam van een oude vrouw. Niet iets waar je vrolijk van word. Je leert wel van de kleine dingen te genieten. En je tijd vol te maken, maar toch, ik had liever anders gehad.  

Ik weet dus dat ik nog een tijdje moet wachten, dus heb veel 'vrije tijd' ik weet niet precies wat ik wil gaan doen. Maar ik wil ze wel zo nuttig mogelijk gaan besteden. Bloggen, theorie leren voor m'n rijbewijs, schoolwerk en thuiswerk proberen te vinden dat ik toch beetje geld kan verdienen. Ook wil ik weer meer m'n creatieve kant gaan gebruiken omdat die nu al tijdje weg ligt te stoffen.

Soms door alles wat er aan de hand is het lastig om nog beetje positief te blijven, en heb je een duwtje in de goede richtig nodig. Dus hier wat plaatjes die je duwtje de goede kant op geven.

♥ Marieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten